Nejnovější recenze ze sekce Mýdlenky
Barva odpovídá obrázku. Kvalitní, pevný, tvrdý plast. Jen nevím proč, můj výrobek má jenom dvě řady, ne tři jako je na fotce. Nevadí mi to, tak to neřeším, jen to trochu překvapilo.
Kvalitnější, než jsem čekala. Opravdu pevný, bytelný plast. Barva odpovídá fotce. Skvěle se hodí k ostatním výrobkům z této řady.
- vyrobene z porcelánu českou firmou
- vynikající na mýdlo jelen
Originalni, velmi dobra kvalita.
- levná řada, překvapilo mě, že celkem kvalitní
Praktický a hezký výrobek.
- kvalitní výrobek, krásný design
- hezká
- pevná
- dobře se myje
- drží díky gumových nožičkám
ok
- cena, kvalita
Mám jich doma několik v různých barvách a jsem s nimi spokojena - rychlá omyvatelnost.
- Produkt lze omýt. Všem doporučuji.
- krásný design, kvalitní materiál, naprostá spokojenost
- Žádnávýhoda.
- Předraženo.
Myslela jsem,že mýdlenka bude kvalitou jiná. Velice předražená, jen kus plechu. NEDOPORUČUJI. Jsem hodně zklamaná,zaslala bych zpět,ale poštovné s tím spojené se mi nevyplatí.
- Patrně byl tento produkt určen pouze k vystavení v koupeně, ale ne k reálnému použití.
- Výrobce zakazuje používat chemická čistidla. Jak tedy provést důkladné umytí a dezinfekci kelímku s nádobou pro toaletní štětku, je tedy vynález na heslo, které však výrobce zapomněl sdělit.
- Jeden z rohových spojů mýdlenky se rozlepil již druhý den.
- Zapomeňte na našroubování kovového krytu nádoby toaletní štětky do jejího středu (jinde našroubovat nelze), pokud chcete štětkou řádně mísu vyčistit, protože se nelze vyhnout nárazům tohoto kovového krytu do porcelánu toaletní mísy.
Ne vždy platí, že dražší znamená lepší.
Ne vždy platí přísloví, hovořící o tom, že nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.
U tohoto výrobku však platí obojí výše zmíněné.
Krásná práce
kvalitní porcelánová mýdlenka - vystouplý reliéf na dně poskytne mýdlu pohodlný pelíšek, výborný tvar i velikost, stabilita, mohu doporučit
Oproti původnímu výrobku má jinou rozteč upevňovacích otvorů. Nutno vrtat další díru do obkladaček.
- Jelen pere výborně a má příjemnou nevtíravou vůni.
Doporučuji všem.
- Mýdlenka, přišla již rozšklebená. Druhá stála na umyvadle zhruba týden a začala taky praskat , přitom ve vodě nestála.
Je mi líto ,ale produkty ze dřeva na postavení na umyvadle, po velmi krátké době začaly praskat a rozšklebovat se.
Zobrazuji 361 - 380 ze 452 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...23 Další »